16 dienų žarnyno valymas


80 % visų ligų sukelia nepakankamas arba netinkamai įsisavintų maistinių medžiagų kiekis. Nors žarnynas yra svarbiausias imuninės sistemos organas, jis dažnai būna taip apkrautas, kad daugelis žmonių turi dideliu sveikatos problemu.
Dėl to
1. nebeįmanoma normaliai įsisavinti maistinių medžiagų
2. vystosi uždegimai
3. sveikas žarnyno darbas (peristaltika) nebeįmanomas.
Šios sankaupos gali sudaryti iki 15 kg mūsų kūno svorio.
Šios apnašos atrodo kaip juoda, kieta guma, kartais net kaip akmuo (iš čia ir pavadinimas "fekalinis akmuo"). Be abejo, visiems akivaizdu, kad iš tokio lipnaus ir purvino organo negalima tikėtis normalaus veikimo.
Dėl to kylančių problemų sąrašas ilgas: pradedant "įprastomis" virškinimo problemomis ir baigiant alergijomis, astma, psoriaze, galvos skausmais, vidurių pūtimu,grybelinės infekcijos, kirmėlės, imuniteto nepakankamumas ir nervų sutrikimai dėl laipsniško apsinuodijimo.

Rekomenduojami produktai
-"Cogelin" žarnyno valymui ir atstatymui (1 indelis)
- Solis Green Medley intensyviam valymui (1 indelis)
- MSM Plus Tabs sunkiųjų metalų surišimui ir detoksikacijai (1 indelis).
- "Biotic Blast", skirtas greitam gerų bakterijų padermių atkūrimui (1 indelis)

kaip naudoti :
- Solis Green Medley : tai supermaisto milteliai - kompleksinė formulė, sudaryta iš maistingųjų medžiagų turtingos žaliųjų lapinių daržovių kurios suderintos su kitomis daržovėmis ir augaliniais ekstraktais, įskaitant adaptogenus, tokių kaip maca, rožės šaknis ir kininio šlamučio sėklos (schisandra), intensyviam organizmo valymui žarnyne ir kepenyse.
- MSM Plus : (metilsulfonilmetanas), biologinis sieros junginys, didina ląstelių membranos pralaidumą. Dėl to maistinės medžiagos geriau įsisavinamos, o kenksmingas medžiagas galima geriau pašalinti.
- "Biotic Blast": jame yra 14 bakterijų padermių (paprastai turime tik 4-7 padermes) rūgštims atsparioje kapsulėje, kurios labai prisideda prie ląstelių medžiagų apykaitos ir teigiamai veikia mūsų genus. "Biotic Blast" užtikrina optimalią žarnyno aplinkos būklę.
- Cogelin :Pirmosiomis šio vaisto vartojimo dienomis gali pasireikšti vadinamieji "pradiniai pablogėjimai". Tačiau po kelių dienų tai baigsis. Todėl nepasiduokite. Atkreipkite dėmesį į tuštinimąsi. Jei nuleidžiant vandenį tualete lieka "stabdžių juostelės", vadinasi, vartojate per mažai skaidulų (t. y. vartokite daugiau "Cogelin").

Valymas trunka mažiausiai 16 dienų! Jį taip pat galima pratęsti (geriausia, kol sunaudojama visas buteliukas!

Atlikus žarnyno reabilitaciją, tikslinga ir toliau aprūpinti žarnyną kokybiškomis bakterijomis.
Šiuo tikslu rekomenduojame produktus "Daily Plus" ir "Biotic Blast". 






Kaip įsigyti produktus?

Spausti ant nuorodos arba QR kodo.

www.lifeplus.com/SHQ5AF/S/






Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Organizmo valymas ląstelės lygyje ir medžiagų apykaitos pagreitinimas

Storosios žarnos valymas