RYR Plus

 Su mokslu ir gamta kartu palaikykime savo kūno cholesterolio kiekį


Tinka vegetarams ir veganams.


Raudonuosiuose fermentuotuose ryžiuose yra monakolino K, kuris, kaip įrodyta, natūraliai palaiko organizmo gebėjimą palaikyti cholesterolio kiekį kraujyje. Teigiamas poveikis gaunamas iš fermentuotų raudonųjų mielių ryžių preparatų (kurių yra vienoje kapsulėje) per parą suvartojant 10 mg Monacolin K. Šis ekspertas, sinergetinis vaistas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori padėti palaikyti savo kūną palaikydami normalų cholesterolio kiekį kraujyje. Papildomai yra Co-Q-10.


Raudonieji mieliniai ryžiai yra tradicinis kinų maistas, gaunamas auginant raudonas mieles ant ryžių ir vėliau jas fermentuojant. Ming dinastijos metu (1368-1644) jų farmakologinis pritaikymas aprašytas senovės kinų kinų medicinos vadove Ben Cao Gang MuDan Shi Bu Ji: „Gerina virškinimą, tulžį, kraujotaką ir pašalina kraujo sąstingį“.


Manoma, kad raudonieji mieliniai ryžiai mažina cholesterolio kiekį, nes juose yra monakolino K (dar vadinamo lovastatinu) ir aštuonių kitų į monakoliną panašių medžiagų. Taigi pagrindinis raudonųjų mielių ryžių veikimo principas yra panašus į statinų, tačiau, skirtingai nei statinai, jie nesukelia šalutinio poveikio.


Kiekis vienoje kapsulėje

Raudonųjų mielių ryžių milteliai 667 mg

Monacolin K 10 mg

Kofermentas Q10 15 mg

SUDĖTIS: Raudonųjų mielių ryžiai (Monascus purpureus), kapsulės apvalkalas (užpildas)

Hidroksipropilmetilceliuliozė, vanduo), kovos su sukepimu agentas silicio dioksidas, kofermentas Q10.

GERTI: Viena kapsulė per dieną.



Kaip įsigyti produktus?

Spausti ant nuorodos arba QR kodo.

www.lifeplus.com/SHQ5AF/S/


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Organizmo valymas ląstelės lygyje ir medžiagų apykaitos pagreitinimas

Storosios žarnos valymas