Lyprinex



Lyprinex ™“ unikalus tarptautiniu mastu užpatentuotas visas lipidų ekstraktas, išskirtas iš Naujosios Zelandijos žaliųjų lūpų midijų „Perna canaliculus“, turintis unikalią ETA (eikosatetraeno rūgščių) grupę.


Kiekvienoje kapsulėje yra 50 mg žaliųjų lūpų midijų lipidų ekstrakto.


Kiekvienoje „Lyprinex“ kapsulėje esantis lipidų ekstraktas stabilizuojamas nuo oksidacijos naudojant vitaminą E.


Nuo ko padeda „Lyprinex“?

 - Raumenų ir kaulų bei plaučių sveikatos palaikymui. „Lyprinex“ skatina sveiką ir jaunatvišką sąnarių veiklą.  Tai ypač naudinga sportininkams, taip padeda palaikyti sveiką plaučių funkciją, skatindama lygiųjų raumenų, įskaitant plaučius ir kvėpavimo takus. 


„Lyprinex“ yra patentuotas lipidų turintis ekstraktas, gaunamas ekstrahuojant šviežiai liofilizuotus miltelius, pagamintus iš Naujosios Zelandijos žalialapių midijų Perna canaliculus. Pakrantėje gyvenantys Naujosios Zelandijos vietiniai gyventojai - maoriai - į savo mitybą tradiciškai įtraukė liberalius žalių lūpų midijų kiekius. Medicinos statistika rodo, kad net ir vyresnio amžiaus pakrantėje gyvenančių maorių yra sveiki ir lankstūs sąnariai.

Aštuntojo dešimtmečio pradžioje Naujosios Zelandijos žaliosios lūpos midijos buvo įtrauktos į pagrindinę JAV jūrų organizmų atrankos programą, kurioje buvo tiriamas jų potencialas dėl konkrečios naudos sveikatai. Tyrimo, kuriame dalyvavo daug dalyvių. Daugelis tyrimo dalyvių pastebėjo pagerėjusį bendrą lankstumą, judesių amplitudę kurie kelis mėnesius naudojo žalių lūpų midijų preparatą.

Maoriai naudojo šiuos vėžiagyvius savo mityboje. Džiovindavo juos ir gamino iš jų miltelius, o vėliau (1984 m.) buvo naudojami sąnarių sveikatai.Tolesnius tyrimus palaikė Australijos vyriausybė, kurie vėliau buvo užpatentuoti. Šie unikalūs ir brangūs ekstrahuoti lipidai yra stabilizuoti natūraliu antioksidantu vitaminu E aukštos kokybės šaltai apdoroto alyvuogių aliejaus terpėje, kad gautų „Lyprinex“.

Buvo atlikti moksliniai tyrimai,kurie nustatė, kad šis ekstraktas palaiko ir skatina sveiką sąnarių funkciją ir yra 400 kartų stipresnis nei linų aliejus, 200 kartų stipresnis už EPA (žuvų taukus), 250 kartų stipresnis nei neperdirbti žali midijų milteliai ir 350 kartų stipresni nei GLA - aliejus, randamas nakvišų, agurklių ir juodųjų serbentų sėklų aliejuose.

Unikalūs lipidai, esantys „Lyprinex“, yra žinomi kaip eikozatas - traneoinės rūgštys (ETA), naudingos riebalų rūgščių omega-3 šeimos nariai, kurių dar nebuvo nustatyta tokiais dideliais kiekiais jokiame kitame natūraliame produkte. Be ETA yra ne mažiau kaip 10 skirtingų jūrinių sterolių (kitos lipidų klasės) ir daugiau nei trisdešimt skirtingų riebalų rūgščių, kurių kiekviena gali prisidėti prie unikalaus šio neįprasto jūrinio aliejaus maisto poveikio.

Be to, midijų aliejaus ekstrakte gausu įvairių įvairių rūšių karotinoidų - stiprių antioksidantų, kurie greičiausiai gaunami iš planktono, kuriuo maitinasi žalių lūpų midijos, kurios suteikia aliejui ryškiai oranžinę spalvą.

Šie unikalūs lipidai nedirgina virškinimo trakto naudojant juos net ir milžiniškomis dozėmis (300 mg / kg kūno svorio - ekvivalentas vidutinio dydžio asmeniui, išgeriančiam 420 kapsulių ). Klinikinių tyrimų metu dalyviai išgėrė net 50 kapsulių per dieną ir neturėjo jokio pašalinio poveikio.

Be gebėjimo skatinti sveiką ir jaunatvišką sąnarių funkciją, kuri ypač vertinga sportininkams, ji taip pat  padeda palaikyti sveiką plaučių funkciją, skatindama lygiųjų raumenų, įskaitant plaučiuose ir kvėpavimo takuose, atsipalaidavimą. 

„Lyprinex“ poveikis gali pajausti vos per kelias savaites, tačiau dažnai jis nėra akivaizdus kelis mėnesius. Moksliniuose tyrimuose tiriant  gyvūnų sąnarius, nustatytas naudingas Lyprinex kiekis svyravo nuo 2,5 mg / kg kūno svorio iki 25 mg / kg. Daugelis žmonių pajaučia pagerėjimą naudojant tik po 2 kapsules per parą, tačiau gali naudoti jeigu reikia ir daugiau.

LYPRINEX (LYPRINOL)

Ingredientai: alyvuogių aliejus, želatina (galvijai), žaliųjų lūpų midijos (Perna canaliculus) viso lipidų ekstraktas, sorbitolis, glicerinas (daržovės), D-alfa tokoferolis (vitamino E stabilizatorius (soja)).

„Lyprinex“ yra unikalus lipidų ekstraktas, išskirtas iš Naujosios Zelandijos žaliųjų lūpų midijų „Perna canaliculus“, turintis unikalią ETA grupę (eikosatetraeno rūgštis).


Kaip ir su visais kitais priedais, prieš pradėdami vartoti vaistą, pasitarkite su gydytoju, kad aptartumėte galimą naudą ir riziką, jei esate nėščia ar ketinate pastoti, žindote kūdikį, esate prižiūrima gydytojo ar vartojate receptinių vaistų. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Informacija apie alergiją: šiame produkte yra vėžiagyvių  ekstrakto ir vitamino E stabilizatoriaus iš sojos, jis perdirbamas tame pačiame įrenginyje, kuriame perdirbami produktai, kuriuose yra žuvies / vėžiagyvių, sojos ir pieno.


Šis produktas nebuvo išbandytas su gyvūnais.


Be glitimo*



Kaip vartoti Lyprinol

Vieną kapsulę vieną ar du kartus per dieną, kiek pageidaujama. Jei reikia, galima vartoti daugiau kapsulių. Pirmąsias 7–10 dienų galite gerti po dvi kapsules du kartus per dieną.




Kaip įsigyti produktus?

Spausti ant nuorodos arba QR kodo.

www.lifeplus.com/SHQ5AF/S/


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Organizmo valymas ląstelės lygyje ir medžiagų apykaitos pagreitinimas

Storosios žarnos valymas