OPC -Proanthenols



Faktai apie Masquelier OPC ir antioksidantus ...


Laisvieji radikalai atakuoja daugelį jūsų gyvybiškai svarbių ląstelių komponentų, įskaitant ląstelių membranas ir DNR. Jie taip pat stimuliuoja procesus, kurie buvo susieti su pagreitintu ląstelių senėjimu.


Antioksidanto užduotis yra neutralizuoti laisvųjų radikalų ląsteles, taip apsaugant mūsų kūno ląsteles nuo pagreitinto senėjimo. Neutralizuodamos laisvuosius radikalus, šios kadaise buvusios laisvųjų radikalų ląstelės gali padėti paskirstyti maistą, tinkamai cirkuliuoti ir apskritai gerinti sveikatą.


Tyrimai rodo, kad Masquelier OPC, esantis Proanthenols OPC, suteikia geriausius OPC antioksidantų apsaugos reikalavimus. Spustelėkite toliau pateiktą studiją.

Kiekvienoje tabletėje 


Proantenoliai OPC 50

Reguliariai

Proantocianidinai

CytoFlav-C ™ 50 mg

200 mg


Proantenoliai OPC 100

HP

Proantocianidinai

CytoFlav-C 100 mg

200 mg

Šioje sinergetinėje formulėje taip pat  yra vitaminas C, kuris, kaip įrodyta, prisideda prie ląstelių apsaugos nuo oksidacinio pažeidimo.
Tinka vegetarams
Be glitimo

Kiekis 2 tabletėse                                                                                           % NRV
Vitaminas C (L-askorbo rūgštis)                                    40 mg                        50%
Oligomeriniai proantocianidinai (OPC)                         200 mg                        *
Citrinų bioflavonoidų sveikų vaisių milteliai                 260 mg                        *
Hesperidinas (iš Hesperidin komplekso)                       50 mg                           *
Rutin                                                                               40 mg                           *
 Kvercetino dihidratas                                                     10 mg                           *

SUDEDAMOSIOS DALYS: „CytoFlav-C ™“ mišinys (citrinų bioflavonoidų sveikų vaisių milteliai, hesperidinas (iš Hesperidino komplekso), vitaminas C (L-askorbo rūgštis), rutinas,
ir kvercetino dihidratas), užpildymo agentas dikalcio fosfatas, užpildymo agentas mikrokristalinė celiuliozė, tikrasis OPC ™ patentuotas mišinys (vynuogių sėklų ekstraktas ir pušies žievės ekstraktas), „PhytoZyme®“ patentuotas mišinys (koncentruoti milteliai įvairiomis proporcijomis iš bromelaino, papaino, liucernos, petražolių ir daržovių ir vaisių koncentratai iš mėlynių, morkų, brokolių, špinatų, žiedinių kopūstų, kopūstai, šparagai, burokėliai, čili pipirai, šparaginės pupelės, žirniai, saldžiosios bulvės, agurkas, moliūgai, sniego žirneliai, pomidorai, vandens kruopos, cukinijos, laimos pupelės, maitake grybai, bananai, kantalupa, spanguolės, gvajavos, citrinos, mangai, apelsinai, papajos, persikų, ananasų ir greipfrutų), priešužšalimo agentas stearino rūgštis,
užpildymo agentas, susisiejantis natrio karboksimetilceliuliozė, ribojantis agentas riebalų rūgščių magnio druskos, silikagelis nuo lipimo.

Šių kokybiškų produktų proantocianidinai (OPC) yra 100% biologiškai prieinami aktyvūs „Masquelier“ OPC proantocianidinai, įskaitant farmacinio laipsnio 100% likučių neturinčius vynuogių sėklų ir pušų žievės ekstraktus, pagamintus ir platinamus saugant „Masquelier“ JAV patento Nr. 4 698 360.

CytoFlav-C yra slaptas natūraliai atsirandančių OPC sinergiškų maistinių medžiagų, įskaitant citrinų bioflavonoidus, hesperidiną, rutiną, kvercetiną ir vitaminą C, mišinys.

Sudaryta su patentuota specialių žolelių PhytoZyme ™ bazėje,

sinergetiniai fitonutrientų veiksniai ir augalų fermentai biologiniam prieinamumui.

GALINGI ANTIOKSIDANAI

Proanthenoliuose yra išskirtinių „Real OPC“, kuriuos „Berkem Laboratories“ išgauna tiek iš vynuogių sėklų, tiek iš pušies žievės, remiantis dr. Jacko Masquelier'io, Pietų Prancūzijos Bordo universiteto profesoriaus, tyrimais. 1940 m. Pabaigoje jis atrado šią maistinių medžiagų klasę, kuri bendrai vadinama Oligomeric ProanthoCyanidins. Nuo to laiko tęsiant tyrimus buvo gautas šis nuostabus natūralus ekstraktas. Tikrieji proantenolių OPC yra 100% biologiškai prieinami ir 100% be likučių.

Antioksidantai apsaugo nuo laisvo radikalaus užpuolimo

Cigarečių dūmai, oro tarša, alkoholis, narkotikai, radiacija ir chemikalai - ką visa tai turi bendro?

- Jie generuoja laisvuosius radikalus, kurie sukelia „oksidacinį stresą“. Laisvieji radikalai atakuoja daugelį jūsų gyvybiškai svarbių ląstelių komponentų, įskaitant ląstelių membranas.

-Jie taip pat stimuliuoja procesus, kurie buvo susieti su pagreitintu ląstelių senėjimu.


Proanthenoliuose yra išskirtinis „Tikrasis OPC“, kurį „Berkem Laboratories“ išgavo iš vynuogių sėklų ir pušies žievės, remiantis dr. Jacko Masquelierio, Pietų Prancūzijos Bordo universiteto profesoriaus, tyrimais.

1940 m. pabaigoje jis atrado Oligomeric ProanthoCyanidins. Nuo to laiko tęsiant tyrimus atrado šį nuostabų natūralų ekstraktą. Realus proantenolių OPC yra 100% biologiškai prieinamas ir 100% be likučių.


Tikrasis OPC yra kitoks

Svarbu suprasti skirtumą tarp „Tikrojo OPC ™“ ir paprastų vynuogių sėklų ekstraktų, kurie dažnai yra ne kas kita, o tik susmulkintos arba ištraukos iš vynuogių sėklų. 

Nepriklausomi laboratoriniai tyrimai parodė, kad tikras OPC ekstraktas Proanthenoliuose yra patikimesnis neutralizuodamas laisvuosius radikalus nei kiti vynuogių sėklų ekstraktai.


OPC klasifikuojamas pagal natūralių antioksidacinių medžiagų, esančių augaluose grupes, žinomas kaip polifenoliniai flavonoidai. Dr. Masquelier parodė, kad OPC yra randamas šimtuose augalų. Tačiau du geriausi šaltiniai yra vynuogių sėklos ir pušies žievė, iš kurių išgaunamas OPC.

Berkemas daugelį metų glaudžiai bendradarbiavo su daktaru Jacku Masquelieriu keleta dešimtmečių tobulindami natūralią ištraukimo technologiją, remdamasis jo moksliniais protokolais. Gautame produkte yra gryniausias, nuosekliausiai patikimas OPC - standartas, su kuriuo lyginami visi kiti.

Deja, kitos įmonės dažniausiai vartojo terminus „vynuogių sėklų ekstraktas“ ir „pušies žievės ekstraktas“, kad jų produktai būtų labiau parduodami.

 Tačiau bendrus vynuogių sėklų ar pušies žievės ekstraktus negalima lyginti su aukštos kokybės „Tikruoju OPC“, kurių poveikis nėra toksai kaip Tikrojo OPC. 


Prancūzų tyrinėtojas Jacques'as Cartier

Istoriniu požiūriu įdomu išstudijuoti Jacques Cartier, prancūzų tyrinėtojo, kurio įgula 1534-1535 metų žiemą mirė nuo skorbuto, dokumentus. Skorbutas, vitamino C (askorbo rūgšties) trūkumas, atsiranda po kelių mėnesių, be raciono šviežių vaisių ir daržovių. Mirštantys vyrai gėrė arbatą, pagamintą iš pušų spyglių ir žievės, ir kietąsias liekanas dėdavo ant patinusių sąnarių. Neįtikėtina, kad vyrai, kurie prieš tai buvo itin sunkios sveikatos būklės, atsigaudavo per savaitę po šio neįtikėtino radinio.



Dr. Masquelier ir jo kolegų atlikti tyrimai parodė, kad „Tikrasis OPC“ daro vitaminą C efektyvesnį ir netgi gali pakeisti jo funkcijas. Tikrasis OPC, esantis proantenoliuose, 50 kartų viršija antioksidacinę vitamino E ir 20 kartų didesnę vitamino C apsaugą.


Kraujagyslių sveikata


Įrodyta, kad kraujagyslių sveikatą palaiko papildai OPC. * Tiesą sakant, OPC yra unikalus tarp antioksidantų dėl sudėtingo skirtingų dydžių molekulių (oligomerų) mišinio. Šis sudėtingas mišinys leidžia jiems savarankiškai veikti kaip antioksidantų tinklas; jie taip pat apsaugo kitas svarbias organizmo antioksidantų atsargas, tokias kaip glutationas ir vitaminas E.


„LP“ derina „Tikrąjį OPC“ su patentuotu bioflavonoidų mišiniu, įskaitant citrusinių flavonoidų, hesperidino, rutino, kvercetino ir net vitamino C. Žinoma, taip pat įtraukėme su išskirtine „PhytoZyme ™“ koncentratų bazę iš daugiau nei 30 specialiai parinktų vaisių, daržovių ir vaistažolių koncentratų, kurie dar labiau padidina jo naudą.


Apsaugo kolageną

Be antioksidacinės apsaugos, „Tikrasis OPC“ taip pat apsaugo kolageną ir padeda išlaikyti elastiną visame kūne.  Šie du kritiniai baltymai yra pagrindiniai visų jūsų jungiamųjų audinių ir organų komponentai. Jie yra atsakingi už visų jūsų kūno audinių struktūros vientisumą ir elastingumą. 


Tai apima jūsų sąnarius, kraujagysles, odą, raiščius, sausgysles, raumenis ir net širdį. Palaikydamas sveiką struktūrinio kolageno ir elastino kiekį, jūsų kūnas gali toliau veikti efektyviau ir ilgiau išlaikyti jaunatvišką jėgą ir lankstumą. 


Proantenolių OPC prisijungia prie kolageno molekulių „reaktyvių vietų“ ir apsaugo jas nuo laisvųjų radikalų atakos. Tai yra viena iš priežasčių, kodėl jos yra tokios saugios ir vertingos kraujotakos sistemai. 


Palaikymo vizija

Dvigubi tyrimai parodė, kad OPC iš tikrųjų stiprina kapiliarus  vartojant vos 100 mg per parą.


Remiantis literatūra, įrodyta, kad OPC padeda palaikyti  regėjimo efektyvumą tamsiu paros metu. Tyrimai parodė, kad įvairiuose eksperimentiniuose modeliuose OPC poveikis kraujagyslėms buvo nustatytas ir taip pat pasiūlė, kad OPC gali vaidinti svarbų vaidmenį išlaikant sveiką protinę funkciją senstant žmonėms. 


Pirkdami „LP Proanthenols“ galite pasikliauti tik tuo, kad gausite tik geriausią „Tikrąjį OPC“, kuris buvo išgautas metodais, kuriuos sukūrė dr. Masquelier, o vėliau juos patobulino ir įgyvendino „Berkem Laboratories“.


Proanthenoliai yra „Life Plus“ skirtumo šerdis!


* Maisto ir vaistų administracija šių teiginių neįvertino. Šis produktas nėra skirtas diagnozuoti, gydyti, gydyti ar užkirsti kelią bet kokiai ligai.

Apsaugokite savo kūną nuo oksidacinio streso!

Aukštos kokybės formulė, pagrįsta 50 metų tyrimais.
Oligomeriniuose „ProanthoCyanidins“ (OPC) „Lifeplus Proanthenols“ produktuose yra tikrų OPC. Remiantis Bordo universiteto Pietų Prancūzijoje profesoriaus Jacko Masquelierio atradimu OPC iš vynuogių sėklų ir pušies žievės išgauna „Berkem Laboratories“ (laikoma geriausia įmone pasaulyje, kad gautų aukštos kokybės OPC). išrašai).

Profesorius Jackas Masquelieris pirmasis išskyrė unikalų, galingą augalų ekstraktą (oligomerinius ProanthoCyanidins - OPC) 1948 m. Jis visą savo mokslinę karjerą praleido kurdamas, tobulindamas ir tyrinėdamas savo unikalius OPC produktus.
Produktuose yra gryniausias ir patikimiausias turimas „Tikrasis  OPC“. Tikrieji proanthenolių OPC yra biologiškai prieinami ir be likučių.


Rekomenduojamas naudojimas

2 tabletės per dieną, rekomenduojama išgerti iki pietų. Jei pageidaujama, gali būti naudojama ir daugiau.



Kaip įsigyti produktus?

Spausti ant nuorodos arba QR kodo.

www.lifeplus.com/SHQ5AF/S/

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Organizmo valymas ląstelės lygyje ir medžiagų apykaitos pagreitinimas

Storosios žarnos valymas