Ar patikimi yra OmeGold ir Epa?

 EPA Plus ir OmeGold sudėtyje esančios omega-3 riebalų rūgštys gaunamos iš mažų šalto vandens žuvyčių, plaukiojančių dideliuose vandenyse. Sugautos jos yra užšaldomos, o vėliau perdirbamos, kad galima būtų pašalinti aliejų. Jis yra mažiau toksiškas nei didesnių žuvų aliejus. Po to aliejus valomas distiliuojant labai dideliu vakuumu (taigi nėra deguonies, todėl oksidacija negali vykti. Tai visiškai pašalina visus aplinkos toksinus. Vegan OmeGold, The Sea Plants, Iš jų pagaminti EPA ir DHA auginami patalpose dideliuose rezervuaruose su švariais ingredientais, todėl jie niekada nėra veikiami vandenyje esančių toksinų,kurie kaupiasi žuvyse, ypač ilgaamžės, didelės, kurios valgo mažesnes žuvis, ir juose kaupiasi biotoksinai.

Dažnai matau įmones, reklamuojančias, kad jų žuvų taukai yra „be gyvsidabrio“, o tai šiek tiek panašu į teiginį, kad „Coca-Cola“ neturi riebalų. Gyvsidabrio niekada nebuvo rasta žuvų taukuose, nes jis prisijungia prie žuvų baltymų ir nepatenka į aliejų. Tačiau žuvų taukuose kaupiasi daugybė aplinkos toksinų, tokių kaip polichlorinti bifenilai (PCB) ir chloro organiniai pesticidai (OC). Iš pradžių PCB buvo naudojami kaip transformatorių tepalai ir aušinimo skysčiai, tačiau 1980 m. gamyba buvo sustabdyta. Nepaisant jų gamybos nutraukimo, PCB vis dar išlieka aplinkoje ir kelia grėsmę kaip toksiškas komponentas žuvims ar užterštiems žuvų taukams. Klinikiniai toksiškumo PCB pasireiškimai apima endokrininius, neurobihevioristinius ir raidos sutrikimus. Organinis chloras, kita chloro turinčių organinių teršalų, tokių kaip dichlorodifeniltrichloretanas (DDT), klasė, taip pat gali sukelti endokrininės sistemos sutrikimus ir kelti didelę kancerogeninę grėsmę. Ankstesni tyrimai užfiksavo žymiai padidėjusią krūties vėžio riziką, susijusią su PCB ir OC koncentracija serume ir krūties riebaliniame audinyje.
Vienintelis būdas visiškai pašalinti tokius aplinkos toksinus yra aliejaus distiliavimas aukštu vakuumu, kai jis pašalinamas iš žuvies, ir sumaišomas su galingais antioksidantais, kad apsaugotų. Produktų, kurių sudėtyje yra LP žuvų taukų, suvartojimas yra daug saugesnis nei žuvų vartojimas ...
Tai atsakymas mūsų kompanijos profesoriaus McKee



Kaip įsigyti produktus?

Spausti ant nuorodos arba QR kodo.

www.lifeplus.com/SHQ5AF/S/

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Organizmo valymas ląstelės lygyje ir medžiagų apykaitos pagreitinimas

Storosios žarnos valymas