EPA Plus

Omega-3 riebalų rūgštys žuvų iš gėlųjų vandenynų.

"EPA Plus" privalumai? EPA Plus yra natūralus jūros lipidų koncentratas su vertingomis omega-3 riebalų rūgštimis. Omega-3 riebalų rūgštys palaiko širdies ir kraujagyslių sistemą, smegenis ir centrinę nervų sistemą, akis ir gerą regėjimą bei galiausiai - sąnarių sveikatą,
teigiamą poveikį emocinei būklei ir teigiamam požiūriui į gyvenimą. Be to, ji skatina
palaikyti sveiką cholesterolio kiekį.◊ 
Deja, daugelis žmonių nevartoja pakankamai omega-3 kiekį savo mityboje. Todėl su "EPA Plus" galite lengvai papildyti savo mitybą ir įsitikinti, kad vartojate pakankamą šios vertingos maistinės medžiagos kiekį.

Ilgus metus mokslininkams buvo įdomu, kaip inuitai, kurie valgo tiek riebalų, turi tokią sveiką širdies ir kraujagyslių sistemą. Po daugelio metų tyrimų mokslininkai padarė išvadą, kad jų sveikatą lemia didelis Omega-3 riebalų rūgščių kiekis žuvyje ir kitose jūros gėrybėse, kurios sudaro didžiąją jų raciono dalį.

Tikėtina, kad jūs jau nemažai girdėjote apie Omega-3 naudą sveikatai. Kad jūsų ląstelės galėtų išlaikyti savo plonąją, riebiąją, išorinę membraną, reikalingą maistinėms medžiagoms pernešti į ląstelę ir iš jos, bei gaminti energiją, joms reikia nepakeičiamų riebalų rūgščių (Omega-3). Šios Omega-3 riebiosios rūgštys palaiko jūsų širdį ir kraujotakos sistemą, smegenis ir centrinę nervų sistemą, jūsų akis ir gerą regėjimą. Taip pat turi įtakos emocinei ir psichinei savijautai . Omega 3 padeda palaikyti cholesterolio lygį kraujyje.  Riešutai, sėklos, sveiki grūdai ir tamsūs lapiniai žalumynai yra Omega-3 šaltiniai. Tačiau geriausias šaltinis yra jūros gėrybėse, tokiose kaip tunas, krevetės, lašiša, menkė, moliuskai, krabai, plekšnės, jūrų liežuvis, otas ir šamas.

Deja, daugelis iš mūsų nevartoja pakankamo maisto, kuriame gausu Omega-3. EPA Plus .

"EPA Plus" sudėtyje yra aukštos kokybės natūralus žuvies taukų koncentratas, pagamintas iš
šaltųjų vandenų žuvų. Veiklioji medžiaga yra kapsulė pagaminta iš natūralaus galvijų kolageno ir natūralus antioksidantas D-alfa-tokoferolis (vitaminas E).

EPA Plus yra natūralus jūros lipidų koncentratas, kurio sudėtyje yra vertingos omega-3 riebalų rūgšties eikozapentaeno rūgštis (EPA) ir dokozaheksaeno rūgšties (DHA). Šių jūrinių lipidų kiekis maiste padeda palaikyti natūralią lipidų kiekio kraujyje kontrolę (pvz., sveiko cholesterolio kiekio palaikymas), taip gerinant bendrą sveikatą. ◊ 

Taigi, endokrininės sistemos funkcijos, fermentų funkcijos organizme, kurios taip pat turi
didelę įtaką neurologinėms funkcijoms.  Jie taip pat turi turi teigiamą poveikį emocinei
būsenai ir palaiko teigiamą požiūrį į gyvenimą bei sveiką cholesterolio kiekį organizme.◊ 
Riešutai, sėklos, pilno grūdo produktai, galvijai kurie šeriami tik žole, žvėriena ir tamsiai žalios lapinės daržovės turi daug trumpos grandinės omega-3 riebalų rūgščių.

Geriausi omega-3 riebalų rūgščių šaltiniai yra žuvys ir jūros gėrybės. Pavyzdžiui, krabai, lašišos, menkė, moliuskai, krabai, plekšnės, jūrų liežuviai, sardinės, sardinės, paltusai ir ančiuviai. Deja, daugelis žmonių negauna pakankamai omega-3 kieko savo mityboje. 
EPA Plus yra paprastas būdas papildyti savo mitybą, kad užtikrintumėte pakankamą
pakankamai šių vertingų maistinių medžiagų.

EPA ir DHA

Eikozapentaeno rūgštis (EPA) yra ilgų grandinių omega-3 riebalų rūgščių (20 anglies atomų) grupė. EPA yra  būtina prostaglandinų gamybai tam tikros medžiagų grupės
organizme. EPA yra tiesioginis svarbios medžiagos šaltinis prostaglandinas E3, nuo kurio priklauso mūsų sveikas kraujas ir kraujotaka visame organizme.
Ši funkcija yra labai svarbi bendrai gerovei.◊

Ne mažiau svarbi žinoma, yra dokozaheksaeno rūgštis (DHA, grandinės ilgis - 22 anglies atomai). Ši medžiaga yra svarbi sudedamoji žmogaus smegenų audinio ir akių tinklainės dalis. Sveiko suaugusio žmogaus smegenyse yra 20 gramų DHA. Nėščios ir krūtimi maitinančios moterys kasdien turėtų vartoti ne mažiau kaip 350 mg DHR, kad vaikeliui būtų pakankamai šios maistinės medžiagos, kuri yra svarbi maistinė medžiaga smegenų ir akių vystymuisi bei sveikai smegenų funkcijai.

Atlikti klinikiniai tyrimai Psichiatrijos fakultete Harvardo medicinos universitete parodė, kad  svarbų vaidmenį atlieka EPA ir DHA  palaikydami ir stabilizuojant teigiamą
nuotaiką.


Omega-6 riebalų rūgštys gaunamos iš  plačiai naudojamų augalinių aliejų, pavyzdžiui, kukurūzų, sojų ar sezamų aliejaus. Kad būtų pasiektas sveikas omega-3 ir omega-6 santykis
maiste, turime ne tik vartoti daugiau omega-3 riebalų rūgščių, bet ir mažiau omega-6 riebalų rūgščių. Taip pat svarbu kuo labiau vengti maisto produktų, kurie yra kaitinami. 

Be glitimo

 

90 kapsulių

Kiekis 1 kapsulėje                                                                % 
Kalorijos 10
Iš viso riebalų                                                       1 g          2% *
  Sočiųjų riebalų 1 g 2% *
  Transriebalai                                                       0 g
Cholesterolis                                                         7 mg       2% *
Vitaminas E                                               1,34 mgα-TE     9% *
EPA (eikozapentaeno rūgštis)                    140 mg                 **
DHA (dokozaheksaeno rūgštis)                 100 mg                 **

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Organizmo valymas ląstelės lygyje ir medžiagų apykaitos pagreitinimas

Storosios žarnos valymas