Storosios žarnos valymas

Ar žinote, kad mes turime apie 2,5 kg „gerų“ žarnyno bakterijų, kurios apsaugo mūsų maistą ir apsaugo mus nuo kenksmingų medžiagų ir patogenų?
Ar žinote, kad mūsų žarnos yra svarbiausias imuninės sistemos organas? Toksinų kaupimasis žarnyno gleivinės viduje dėl maisto, streso ir vaistų gali sukelti nepageidaujamą būklę net ir su sveika ir daug vitamino turinčia mityba. Kadangi maistinės medžiagos negali būti optimaliai naudojamos.
Todėl labai svarbu žarnyno valymas. Ar žinojote, kad 80% visų ligų sukelia nepakankamai ar netinkamai absorbuojamos maistinės medžiagos? Žarnynas yra svarbiausias organas dėl mūsų imuninės sistemos stiprumo.

Jei žarnynas yra užterštas:

1. Normalus maistinių medžiagų įsisavinimas nebėra įmanomas.
2. Žarnyno uždegimas. Žarnynas tampa ideali vieta veistis parazitams ir kirminams.
3. Nebegali gerai veikti žarnynas (peristaltika).
Ar jūs taip pat žinojote, kad atliekos žarnyne gali sudaryti iki 15 kg mūsų kūno svorio?

Užterštas žarnynas negali veikti normaliai. Dėl šios priežasties sergame alergijomis, astma, psoriaze, kamuoja galvos skausmas, vidurių pūtimas, grybelinės infekcijos, kirminai, imunodeficitas ir nervų ligos, susijusios su toksiškumu.

Žarnyno valymui mums reikalingi šie produktai:

Colon Formula žarnyno valymui ir reabilitacijai

Colon Formula sudėtyje yra ne tik pluošto ir sveikų bakterijų žarnyno florai, bet taip pat fermentai ir žolės, kurios padeda ištirpinti ir pašalinti atliekas.

ParaCleanse parazitų ir kirminų kontrolei ir toksinų išskyrimui

ParaCleanse natūraliai naikina visus parazitus ir kirminus iš jūsų kūno ir pašalina juos su Colon Formula pagalba.

MSM Plus Tabs, kad surištų ir išplautų toksiškus sunkiuosius metalus

MSM Plus Tabs (metilsulfonilmetanas)- tai biologinės sieros junginys kuris padidina ląstelių membranų pralaidumą. Tai leidžia lengviau pašalinti toksinus. Svarbiausias tinkamo virškinamojo trakto išsaugojimo ir atkūrimo veiksnys yra pakankamas balastinių medžiagų kiekis ir sveika žarnyno flora.
Žarnyno valymo metu taip pat būtina kruopščiai išvalyti žarnyno raukšles ir kišenes. Per kelias pirmas žarnyno valymo dienas gali pasireikšti nedidelis diskomfortas bet netrukus jis praeis.

Žarnyno valymo planas

Pasiruošimas- 2d prieš žarnyno valymą gerti daug negazuoto vandens, valgyti vaisių ir daržovių. Šiuo metu nenaudoti alkoholio, saldumynų, pieno produktų, angliavandenių, riebaus maisto, cukraus. Apriboti kavą ir baltymus. Jei norite galite gerti nesaldintą arbatą. Negalima Ice tee.

Colon Formula: geriama 30min prieš valgį. Įpilkite 240 - 360 ml vandens arba sulčių, įdėkite 1 kaušelį Colon Formula, gerai suplakite ir išgerkite. Užsigerkite didele stikline vandens. Colon Formula susideda iš 100% natūralių tirpių ir netirpių balastinių medžiagų, visų pirma iš optimaliai tirpių balastinių medžiagų, linų sėklų, jūros dumblių ir aukštos kokybės žolelių. Balastinės medžiagos padidina išmatų tūrį. Colon Formula sudėtyje yra ne tik pluošto ir sveikų bakterijų žarnyno florai, bet taip pat fermentai ir žolės, kurios padeda ištirpinti ir pašalinti atliekas. Tai 100% natūralus, tirpus pluoštas sugeria ir suskaido žarnyno toksinus.

ParaCleanse ir MSM Plus Tabletės: gerkite nurodytą tablečių kiekį ir užsigerkite vandeniu.

ParaCleanse natūraliai naikina visus parazitus ir kirminus iš jūsų kūno ir pašalina juos su Colon Formula pagalba. Specialus žolelių mišinys žarnyno valymui. Tai suspaustos tabletės, turinčios sieros ir amino rūgščių, 10 skirtingų žolelių, kurios padeda natūraliai valytis žarnynui. Specialus žolelių mišinys palaiko ir apsaugo valymo procesą.

MSM Plus Tabs (metilsulfonilmetanas)- tai biologinės sieros junginys kuris padidina ląstelių membranų pralaidumą. Tai leidžia lengviau pašalinti toksinus. Natūralus biologinio sieros šaltinis skatina ląstelių metabolizmą.

Valymas trunka ne mažiau kaip 16 dienų.  

Jis taip pat gali būti pratęstas (geriausia iki visos tabletės yra sunaudotos).

Svarbu: išgerkite 3–4 litrus grynojo vandens, be gazo kasdien per žarnyno valymo programą, kad toksinių medžiagos sėkmingai išsiskirtų ir išeitų iš mūsų organizmo.

Colon Formula- gerti 16d. x 3k.dienoje 30min prieš valgį. 1 a.š. miltelių su 250ml sulčių ar vandens. Išmaišyti ir iškarto išgerti. Tada užsigerti stikline vandens. 

Paracleance- specialus 10 rūšių žolelių mišinys nuo parazitų. Jose yra aminorūgščių.

1diena- 3k x 1 tabletę
2 diena- 3k x 2 tabletes
3 diena- 3k x 3 tabletes
4-16diena – 3k x 4 tabletes

MSM – išvalo toksinus ir nuodus iš mūsų organizmo.

1 -3 diena - 3k x 1 tabletę
4-6 diena - 3k x 2 tabletes
7-11 diena - 3k x 3 tabletes
12-13 diena - 3k x 4 tabletes
14-16 diena - 3k x 5 tabletes


Kaip įsigyti produktus?

Spausti ant nuorodos arba QR kodo.

www.lifeplus.com/SHQ5AF/S/

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Organizmo valymas ląstelės lygyje ir medžiagų apykaitos pagreitinimas