Joint Formula

Dabar su hialurono rūgštimi!

„Lifeplus“ jungtinė formulė yra pati unikaliausia ir išbaigčiausia gliukozamino formulė rinkoje ir dabar joje yra hialurono rūgšties! Hialurono rūgštis yra svarbus jungiamojo audinio komponentas, kurio funkcija yra minkštinti ir sutepti, ir jis prisijungia prie kolageno ir elastino, kad sudarytų kremzles.

Bendroje formulėje taip pat yra dviejų tipų gliukozaminas (gliukozamino sulfatas ir N-acetil D-gliukozaminas), chondroitino sulfatas ir svarbiausi mineralai, padedantys sukurti ir palaikyti sveiką, lanksčią kremzlę, kuri yra tokia svarbi sąnarių sveikatai. vyraujantis baltymas kremzlėje ir visuose jungiamuosiuose audiniuose, yra palaikomas sveiko kolageno ir kremzlės sintezė.


Be glitimo

Palaiko rūgščių-šarmų pusiausvyrą. Ypatinga gliukozamino „Lifeplus“ Joint formulė yra pati geriausia šiai dienai rinkoje, kurių sudėtyje yra gliukozamino . Gliukozaminas ir chondroitino sulfatas yra abu natūralūs kremzlės komponentai. Kadangi svarbu išlaikyti ir palaikyti sveiką sąnario funkciją, lankstumą ir judėjimą.  Norėdami visiškai mėgautis aktyviu gyvenimo būdu, judėjimas ir lankstumas yra būtinas. Joint formulę sudaro: dviejų skirtingų formų gliukozaminas (biologiniai ) ir labai svarbūs mineralai, tokie kaip magnis, manganas, varis, silicis ir cinkas, kurių reikia palaikyti sveikam kolagenui ir kremzlių sintezei.

 Buvo atlikta daugybė tyrimų su maisto papildais, įskaitant gliukozaminą ir chondroitino sulfatą. Abi maistinės medžiagos yra žinomos kaip „fundamentas“ reikalingos turėti sveikas ir gerai funkcionuojančias sąnario kremzlėms.  Gliukozaminas ir chondroitino sulfatas skatina gamybą glikozaminoglikanų, kurie palaiko sveikus sąnarius ir kremzlės. Tačiau ne visi gliukozamino produktai yra panašūs 
 Ištyrus šios rūšies produktus JAV nepriklausomose labaratorijose nustatyta, kad pusėje (6 iš 13) produktų, kurių sudėtyje yra gliukozamino / chondroitino, arba tie, kurių sudėtyje yra tik chondroitino, kad šie produktai buvo daug žemesnio lygio nei buvo nurodyta ant etiketės; 
Todėl svarbu naudoti produkus iš patikimo, save gerbiačio gamintojo, kuris gamina tik aukįtos kokybės papildus.

Kitas natūralus junginys padedantis palaikyti normalią sąnarių sveikatą yra MSM (metil-sulfonilmetanas, dar vadinamas dimetilu sulfonas). MSM yra metabolitas iš DMSO. DMSO yra gautas iš augalų lignanu. Buvo atlikta daugiau  nei 55 000 mokslo studijų visame pasaulyje. Kai DMSO patenka į žmogaus kūną, apie 15 proc. jos yra paverčiamos MSM pagalba į  deguonies molekulę.  Gautas DMSO, MSM buvo rasti kūne iki dvi savaičių. Kitaip nei DMSO, MSM neturi kvapo. Kaip ir DMSO, MSM gali būti stiprus antioksidantas neutralizuoti laisvuosius hidroksilo radikalus ląstelėse ir ji praeina laisvai per ląstelių membranas.  Remiantis tyrimais, MSM palaiko judesių diapazoną sąnariuose.  

Be hialurono rūgšties, sudėtyje yra hidrolizuoto kolageno. Kiekviena tabletę sudaro hidrolizuotas kolagenas, kuriame yra amino rūgštys reikalingos organizmui sintetinti kolagenui. Kolagenas yra vyraujantis baltymas kremzlėje ir visų tipų jungiamuosiuose audiniuose. Derinama su pagrindiniais ingredientais Joint formulė yra išskirtinė, pagaminta „ Lifeplus PhytoZyme®“ technologijos budu. Bazė sudaryta iš daugiau kaip 30 specialiai parinktų vaisių, daržovių ir vaistažolių specifinių augalų fermentų ir koncentratų. 
Tai ypač efektyvu kai viską deriname kartu su sveika mityba ir aktyviu gyvenimo būdu. 

NUORODOS:
1. McAlindon TE, Jacques P, Azang Y. Do antioxidant micronutrients protect against the development and progression of knee osteoarthritis? Arthrit Rheum 39; 648-56 (1996). 2. Warmbrand M. How Thousands of My Arthritis Patients Regained Their Health. Arco Pub. NewYork,’74. 3. McAlindon TM, LaValley MP, Gulin JP, Felson DM. Glucosamine and Chondroitin Sulfate for Treatment of Osteoarthritis: A Systematic Quality Assessment and Meta-analysis. JAMA. 2000;283: 1483-4. 4. Lawrence RM. Methylsulfonylmethane (MSM): A double-blind study of its use in degenerative arthritis. International Journal of Anti-Aging Medicine, Summer 1998,1(1):50.

Dienos norma / 4 tabletės                                                               % dienos vertės
Magnio                                                              64 mg                        15%
Cinkas                                                                 4 mg                        36 %
Varis                                                                 0,2 mg                        22 %
 mangano                                                            2 mg                         87%
Kalis                                                                132 mg                         3%
Gliukozamino sulfato kalio chlorido druska 1200 mg                          *
N-acetil D-gliukozaminas                               200 mg                          *
Chondroitino sulfatas                                      200 mg                          *
 hialurono rūgšties                                             20 mg                          *
 hidrolizuotas kolagenas                                  100 mg                          *
 silicio                                                                12 mg                          *

SUDĖTINĖS DALYS: Gliukozamino sulfato kalio chlorido druska (iš krevečių ir krabu), mikrokristalinė celiuliozė, magnio citratas, chondroitinas Sulfatas, N-acetil D-gliukozaminas (iš krevečių ir krabų), magnis stearatas, stearino rūgštis, kroskarmeliozės natris, hidrolizuotas kolagenas (is menkės, Pollock ir juodadėmės menkės), „PhytoZyme®“ patentuotas mišinys (Bromelain, Papainų, liucernos, petražolių, daržovių ir vaisių koncentratai iš mėlynių, morkų, brokolių, špinatų, žiedinių kopūstų, kopūstų, šparagų, burokėlių, Čili pipirų, šparaginių pupelių, žirnių, saldžiųjų bulvių, agurkų, moliūgų, sniegas Žirnių, pomidorų, vandens kruopų, cukinijų, Laimos pupelių, Maitake grybų, bananų, Cantaloupe, spanguolių, gvajavos, citrinos, mango, apelsinų, papajų, persikų, ananasų ir greipfrutų), hialurono rūgštis (iš „Rooster Comb“,Mangano gliukonatas, silicio dioksidas, cinko sulfatas ir vario gliukonatas.




Kaip įsigyti produktus?

Spausti ant nuorodos arba QR kodo.

www.lifeplus.com/SHQ5AF/S/

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Organizmo valymas ląstelės lygyje ir medžiagų apykaitos pagreitinimas

Storosios žarnos valymas