Vitaminas C

Vitaminas C - vienas iš svarbiausių mikroelementų
Neseniai sužinojau, kad yra daug įvairių vitamino C tipų. Natūralus vitaminas C NETURĖTŲ BŪTI IŠ ASKORBO RŪGŠTIES, NES TAI YRA DIRBTINĖ MEDŽIAGA. Natūralus vitaminas C yra išgaunamas iš vaisių ar uogų ekstrakto ir jo sudėtyje nėra askorbo rūgšties.
Vienas iš natūraliausių ir turtingiausių vitamino C šaltinių yra acerolos vyšnia iš Pietų Amerikos. Išgryninti vitaminą C ekstrakcijos būdu yra labai brangu, todėl kaip paaiškino profesorius dr. Dwight McKee naudojamas natūralus mikrobų fermentacijos gliukozės procesas naudojant mikroorganizmus, kuris yra panašus į procesą, kuriuo gaminamas co-q-10 ir ubiquionolis. Jis gaminamas biologiniu (mikrobiniu), o ne cheminiu būdu ir yra identiškas augalų gaminamoje ir maiste esančioje molekulėje.
Sintetinis būdas nėra sintezuotas. Sintezuotas būdas – reiškia gautas natūraliu konversijos proceso metu iš bakterijų.
Kartais užmirštame, kiek svarbus vitaminas C yra mūsų organizmui. Vitaminas C Plus - tai koncentruota, aukštos kokybės vitamino C formulė. Vitaminas C ...
• ... prisideda prie normalaus kolageno susidarymo. Kolagenas yra vienas svarbiausių odos, kaulų, kremzlių ir dantų komponentų.
• ... padeda organizmui išlaikyti energijos lygį.
• ... palaiko imuninę sistemą.
• ... padeda išvengti nuovargio ir išsekimo.
Kiekis 2 tabletėse                                                                                             % RI
Vitaminas C                                                                     1000 mg                  1250 proc.
Citrinų bioflavonoidų sveikų vaisių milteliai                      100 mg                           *
Hesperidinas (iš Hesperidin komplekso)                          30 mg                             *
Rutin                                                                                 30 mg                             *
Acerola vaisių ekstraktas                                                  20 mg                             *

Sudėtis: vitaminas C (L-askorbo rūgštis), mikrokristalinė celiuliozė, bioflavonoidų turintys citrinos milteliai, riebalų rūgštys, rutinas, citrusinių vaisių žievelės ekstraktas, vitaminas C (kalcio L-askorbatas), acerolos vaisių ekstraktas, riebalų rūgščių magnio druskų atskyrimo agentas, cayenne pipirai, atskyrimo agentas silicio dioksidas, fermentas , vaisių ir daržovių koncentrato miltelių mišinys su bromelinu, papainu, liucernu, petražolėmis, mėlynėmis, morkomis, brokoliais, špinatais, žiediniais kopūstais, kopūstais, šparagais, burokėliais, čili, žaliosiomis pupelėmis, žirniais, saldžiosiosiomis bulvėmis, agurkais, moliūgais, žirniais, pomidorais, moliūgais, cukinijomis, limos pupelėmis, maitake grybais, bananais, cukraus melionais, spanguolėmis, gvajavomis, citrinomis, mangu, apelsinais, papajomis, persikais, ananasais ir greipfrutais.
Be glitimo

Kaip įsigyti produktus?

Spausti ant nuorodos arba QR kodo.

www.lifeplus.com/SHQ5AF/S/

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Organizmo valymas ląstelės lygyje ir medžiagų apykaitos pagreitinimas

Storosios žarnos valymas