Biotic Blast

GEROSIOS BAKTERIJOS
Turi problemų su užkietėjusiais viduriais?

Kasdieninės gerosios bakterijos kad jaustumeisi sveikas ir laimingas!

Kasdienė gerų bakterijų įtaka būti sveikesniems ir laimingesniems !
Balansas - padeda išlaikyti sveiką kūną
Sveikas kūnas gali būti išlaikytas subalansuotu požiūriu į mitybą, fizinį krūvį ir gyvenimo būdą.
Stresas, miego stoka ir prasta mityba gali sumažinti gerų bakterijų kiekį žarnyne, sukeldama pilvo pūtimą, diskomfortą ir prastą maistinių medžiagų įsisavinimą.
Tai puikios harmonijos pasiekimas…
Mūsų žarnyne gyvena didžiulė mikrobų populiacija, todėl svarbu išlaikyti geras ir blogas bakterijas pusiausvyroje.
Biotic Blast formulė…
moksliškai suformuluota taip, kad jame būtų 10 milijardų gerų bakterijų, sudarytų iš 14 unikalių skirtingų savybių ir funkcijų. Įtraukus kalcio, jis gali prisidėti prie normalios virškinimo fermentų funkcijos ir metabolizmo.


Pagrindinė Biotic Blast gamybos proceso dalis yra fermentacija. Mūsų bakterijų fermentavimas reiškia, kad jos laikomos ramioje būsenoje, kol bus suvartotos. Kapsulių technologija užtikrina, kad geros bakterijos iš kapsulės būtų siunčiamos tiesiai į žarnyną, kur jos labiausiai reikalingos - padėdama jai išgyventi priešišką skrandžio aplinką ir pernešti geras bakterijas per kūną, kad galėtumėte išgyventi.

„Biotic Blast“ - palaiko žmogaus mikrobiomą probiotikais, sukuriančiais sveikas žarnyno bakterijas. Negalima suprasti, kad sveikų žarnyno bakterijų palaikymas gali būti vienintelis svarbiausias dalykas, kurį galite padaryti, kad išlaikytumėte gerą sveikatą. *
„Biotic Blast“ -tai probiotiniai organizmai patentuotoje kapsulėje (kurią gamina ir užpatentuoja „CapsuGel“), kuri skirta išleisti jos turinį apatinėje plonojoje žarnoje (ilium) arba pirmojoje storosios žarnos dalyje (aklojoje žarnoje). Tai apsaugo juos nuo skrandžio rūgšties ir tulžies, kai jos praeina per skrandį ir viršutinę plonąją žarną, ir patenka į apatinę žarnos sritį, kurioje yra didžioji žarnyno mikrobiomo dalis. “* Naujausias mokslas užfiksavo, kad žmogaus mikrobiomas yra nuostabiai sąveikaujantis su metabolizmu ir epigenetika - procesu, kuris nustato, kurie genai yra išreikšti (įjungti), o kurie ne (išjungti). Tai yra labai dinamiškas procesas, ir manoma, kad maždaug 80% sveikatos rezultatų lemia epigenetika, o apie 20% - genetiškai (iš abiejų tėvų paveldėti genai).

Padėkite atkurti savo asmeninę gerovę gerinant virškinimo sistemą.
Subalansuotas kūnas laimingam ir sveikam gyvenimo būdui!
Kiekis 2 kapsulėse % RI Kalcis 185 mg 23% Stabilizuotas probiotikų mišinys 10 milijardų CFU * Lactobacillus acidophilus 715 milijonų CFU * Lactobacillus brevis 715 milijonų CFU * Lactobacillus bulgaricus 715 milijonų CFU * Lactobacillus casei 715 mln. CFU * Lactobacillus plantarum 715 milijonų CFU * Lactobacillus rhamnosus 715 milijonų CFU * Lactobacillus salivarius 715 mln. CFU * Lactococcus lactis 715 milijonų CFU * Bifidobacterium bifidum 715 milijonų CFU * Bifidobacterium breve 715 milijonų CFU * Bifidobacterium lactis 715 milijonų CFU * Bifidobacterium longum 715 milijonų CFU * Streptococcus thermophilus 715 milijonų CFU * „Bacillus coagulans“ 715 milijonų CFU *

SUDEDAMOSIOS DALYS: stabilizuotasis probiotinis mišinys (kiekvienoje porcijoje yra 10 milijardų KSV, kurį sudaro 715 milijonų KSV, iš kurių kiekvienas yra Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactococcus lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Streptococcus thermophilus, Bacillus coagulans), kalcio karbonatas, kapsulės apvalkalas (hidroksipropilmetilceliuliozė, gelio gumas), riebalų rūgščių magnio druskos.

Kaip įsigyti produktus?

Spausti ant nuorodos arba QR kodo.

www.lifeplus.com/SHQ5AF/S/

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Organizmo valymas ląstelės lygyje ir medžiagų apykaitos pagreitinimas

Storosios žarnos valymas