10 požymių, kad jūsų žarnynas yra perkrautas toksinais, kurie sukelia nutukimą




Pastaraisiais metais žodis „mikroflora“ naudojamas vis dažniau. Gydytojai šį terminą apibūdina kaip visų mūsų virškinamojo trakto mikroorganizmų visumą. Paprastai jas galima suskirstyti į dvi kategorijas: naudingąsias bakterijas, kurios padeda mūsų kūnui virškinti, užtikrina vitaminų ir baltymų įsisavinimą, ir patogeninės bakterijos, kurios sukelia puvimą ir fermentaciją.

Ne taip seniai mokslininkai įrodė, kad žarnyno flora, be virškinimo, gali tiesiogiai paveikti svorį, odos būklę, bendrą savijautą ir net nuotaiką! Tai nenuostabu, nes žarnyne yra apie 70% visų imuninių ląstelių!
Deja, šiuolaikinis gyvenimo būdas daro didelę įtaką žarnyno floros pusiausvyrai. Nuolatinis stresas, užkandžiavimas, antibiotikai ir fermentuotas maistas sunaikina mūsų organizmo apsaugą. Be to, per didelė švara, kaip pavyzdžiui, per daug antiseptinių ir antibakterinių produktų, taip pat gali griauna mūsų žarnyno florą. Žarnyno pusiausvyrą taip pat gali pažeisti hormoniniai pokyčiai, bloga ekologija.

Kokias sveikatos problemas gali sukelti žarnyno floros pusiausvyros sutrikimas?

Uždegiminis procesas organizme (aknė, psoriozė, dermatitas)
„Gerosios“ mikrofloros slopinimas skatina nekontroliuojamą patogeninės floros augimą, kuris gali sukelti uždegiminį procesą ir sąnarių skausmą. Tai pamatysite pagal jūsų odos būklę.

Antsvoris
Subalansuota žarnyno flora užtikrina greitą medžiagų apykaitą. Gal todėl visi bandymai numesti svorio nebuvo sėkmingi - galbūt jūsų problema yra disbakteriozė.

Emocinė sveikata
Įrodyta, kad mikrofloros disbalansas sukelia agresiją, nerimą ir depresiją. Įprastos apraiškos yra neryškus mąstymas, miego ir koncentracijos sutrikimai.

Priešlaikinis senėjimas
Pūlingos bakterijos gamina toksinus, kurie nuodija mūsų kūną ir pagreitina per ankstyvą senėjimą.

Štai 10 požymių, rodančių, kad gali būti sutrikdyta jūsų žarnyno flora:
1.Virškinimo problemos: vidurių pūtimas, pilvo skausmas, nevirškinimas, blogas burnos kvapas, vidurių užkietėjimas ar viduriavimas.
2.Alergijos.
3.Dažnos grybelinės ligos ir grybelinės infekcijos.
4.Dažnas noras suvalgyti „ko nors saldaus“.
5.Antsvorio.
6.Odos problemos, tokios kaip spuogai, egzema ir psoriazė.
7.Skausmas sąnariuose.
8.Hipochondrija ar depresija.
9.Susikaupimo ir atminties problemos, nuotaikos svyravimai.
10.Neaiškus mąstymas.

Prieš pradėdami vartoti bet kokį vaistą pirmiausia išsiaiškinkite savo disbakteriozės priežastis. Pabandykite išanalizuoti savo gyvenimo būdą ir dietą. Tai gali jums pasirodyti sunku, tačiau jūsų sveikata to tikrai verta!

Paruošta pagal https://fabiosa.de/lbmkt-ctlf-rslpr-aueln-trmkm-pbkk-10-anzeichen-dass-ihr-darm-mit-giftstoffen-uberladen-ist-die-zu-ubergewicht-fuhren/?fbclid=IwAR3Qkad5pMDTzfcHCb_JFd8C16ub5CvsDWVj9A_I9Gpkb_jyV-8PlwWO7iM

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Organizmo valymas ląstelės lygyje ir medžiagų apykaitos pagreitinimas

Storosios žarnos valymas