PROTEINO KOKTEILIS

Ar galiu pagerinti savo kūno toną ir  kūno masę su kokteiliu "Bodysmart Triple Protein Shake"?
Šis aukščiausios kokybės produktas yra rezultatas mokslininkų ilgų metų intensyvių tyrimų
rezultatas. Tai aukščiausios kokybės mišinys baltymų , kalcio pieno, tirpaus magnio ir kalio. Jame yra  maždaug trečdalis visų būtiniausių dienų vertė (DV) vitaminų ir mineralų. "Bodysmart
Triple Protein Shake" padeda palaikyti raumenų ir liesą kūno masę. Šis populiarus produktas yra ypatingas baltymų mišinys iš trijų skirtingų šaltinių,  biologiškai palankaus amino rūgščių santykio: be GMO sojos, pieno baltymų izoliato  t.y. išrūgų baltymo.    Išrūgų baltymas gaminamas mažo slėgio, žemos temperatūros ultra ir mikrofiltracijos, purškimo džiovinimo technologija. Tai užtikrina minimalų baltymų denatūrą. Tai labai didelio baltymų kiekio išrūgų produktas, beveik laktozė be riebalų, visiškai tirpi ir turi  neutralų skonį.  Šie trys baltymų šaltiniai suteikia visų rūgščių  visišką ir subalansuotą spektrą.  Išrūgų baltymas yra  ypač turtingas šaltinis būtinų amino rūgščių, kurios yra labai svarbios raumenų funkcijai. Kiekviena "Bodysmart Triple" porcija suteikia 20 gramų aukštos kokybės baltymų, tik pusę gramo riebalų ir nuo vieno iki dviejų gramų angliavandenių (vienas gramas vanilėje, o du gramai - šokolade). 
Žmogaus kūno didžiausia visumą, iškyrus vandenį (65 proc.), sudaro baltymai (28proc.) . Visose ląstelėse, kauluose, raumenyse, plaukuose, odoje, naguose, smegenyse, širdyje ir kitų organų sudėtyje yra baltymų. Žmogaus kūnui svarbu gauti amino rūgščių kasdien. 
Metant svorį svarbu vartoti pakankamai baltymų. Baltymus sudaro daugiau nei 20 skirtingos amino rūgštys, kurios visos yra svarbios metabolizmui. Aštuonias iš jų  organizmas turi gauti  su maistu. Dešimt kitų amino rūgščių yra svarbios, tačiau neklasifikuojamos kaip esminimėmis. Likusios amino rūgštys yra  būtinos, tai reiškia,  tada medžiagų apykaita pagreitėja, jei jas gauname laikantis dietos.
Šiame gėrime yra mažai angliavandenių ir daug  baltymų.  Smegenys ir kiti organai reikalauja didelių kiekių gerųjų riebalų, įskaitant cholesterolio, DHA, EPA (ilga grandinė omega-3 riebalų rūgštys) ir fosfatidilo serino.  Dauguma mūsų organizmo hormonų sudaryti iš riebalų, likusi dalis iš baltymų.  Daugelyje natūralių maisto produktų, kuriuose  yra daug angliavandenių, sudėtyje  yra pluošto, vitaminų, mineralų ir fitonutrijentų, kurių savybės dauguma  yra prarastos arba gerokai sumažintos perdirbimo metu.  Dauguma žmonių turinčių antsvorio  naudoja per daug angliavandenių.  
"Triple protein Shake" suteikia jūsų organizmui esminius vitaminus: A, B vitaminų kompleksą, C, D ir E, taip pat esminius mineralus, varį, cinką, jodą, manganą, seleną, magnesiumą, kalcį, molibdeną ir chromą. Organizmo papildymas  chromu, kartu su kasdieniu B vitaminu gali padėti sumažinti saldumynų troškimą ir apskritai pagerinti gebėjimą aiškiai mąstyti, efektyviau valdyti stresą. Daugelis žino apie reikalingus vitaminus ir maistines medžiagas  kalcio, magnio ir vitamino D sveikiems nervams ir kaulams bei vitaminų A, C, E ir seleno antioksidantų apsaugai. Selenas ir jodas yra būtinos sveikai skydliaukei. Molibdenas yra esminis mikroelementas, reikalingas tinkamai geležies ir sieros metabolizmų junginiams, varis, cinkas ir manganas aktyvina esminių oksidantų fermentų sistemą ir atlieka daug kitų funkcijų. Proteinų kokteilis yra taip pat geras kalio šaltinis.  "Bodysmart Triple Protein Shake" yra saldinamas sacharoze, kuri yra 600 kartų saldesnė už valgomąjį cukrų, bet be papildomų kalorijų. 


Sudėtis: sojos baltymas, išrūgų baltymas, pieno baltymas, kalcio ortofosforo rūgštis (iš pieno), kakavos, rūgštingumo reguliatorius kalio citratas, skonio (šokoladas, vanilė), magnio bisglicatas, tirštiklis xantanas, rūgštingumo reguliatorius magnio oksidas, rūgštingumo reguliatorius citrinos rūgštis, tirštiklis karageninas, saldiklis sukralozė, maltodekstrinas, sacharozės saldiklis, maltodekstrinas. Vitaminas C (L-askorbo rūgštis), niacinas (nikotinamidas), cinko sulfatas, vitaminas A (beta-karotinas), vitaminas E (D-alfa tokoferilsukcinatas (sudėtyje yra sojos)), pantoteno rūgštis (kalcio D-pantotenatas), mangano sulfatas, vitaminas B6 (Piridoksino HCl), vitaminas B2 (riboflavinas), vario sulfatas, vitaminas B1 (tiamino mononitratas), vitaminas D3 (cholekalciferolis), folio rūgštis (pteroilo monoglutamo rūgštis), D-biotinas, vitaminas K1 (fitomenadionas), natrio molibdatas, natrio selenitas, vitaminas B12 (cianokobalaminas). 100gr produkto tik 93 kcal.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Organizmo valymas ląstelės lygyje ir medžiagų apykaitos pagreitinimas

Storosios žarnos valymas