Moterys gyvena ilgiau su OPC




Paruošta pagal Anne Simons knygą "Moterys gyvena ilgiau"

"OPC" - "Oligomeriniai procianidinai" tai grynos ištraukos augalin medžiagų. Santrumpa OPC reiškia veikiančių molekulių grupę. OPC randamas daugelyje vaistinių augalų, medžiuose, vaisiuose ir riešutuose. OPC apsaugo augalus nuo riebalų rūgščių oksidacijos ir deguonies reakcijų, kurie greitina senėjimą. OPC yra galingiausia žinoma anti-senėjimo medžiaga, kurią galima gauti iš gamtos. Ji apsaugo mus, kai mes ją naudojame. OPC padeda nuo kraujuojančių dantenų, venų ar nudegimo nuo saulės, alergijų, reumato, širdies ir kraujagyslių ligų bei vėžio ir daugelio kitų problemų.
Dėl tiek daugelio ligų ir problemų iš pradžių man tai atrodė neįtikėtina. Man nusišypsojo laimė irprieš 20 metų susipažinau su OPC atradėju, prancūzų profesoriumi Jack Masquelier. Dirbome kartu rašant ir redaguojant knygą. Aš turėjau šitą privilegiją apie OPC iš jo sužinoti asmeniškai.
Tradicinė medicina ligas gydanti stipriais medikamentais, nuo kurių mes turime daug šalutinių poveikių. Nuo OPC nėra jokių šalutinių poveikių. Per pastaruosius du dešimtmečius OPC vis labiau ir labiau populiarėja Vokietijoje, dėka gaunamų rezultatų.

Kodėl OPC yra svarbus ypač moterims


Žinoma, OPC yra svarbus ir tinka visiems: vyrams, moterims, vaikams, gyvūnams ... Tad kodėl aš parašiau knygą specialiai tema OPC moterų sveikatai"? Todėl, kad yra daugelis ligų ir jos vargina daugiau moteris.
Nuo 2007 m Berlyno Charite universiteto ligoninės pirmojo departamento medicinos profesorius kardiologas Vera Regitz-Zagrosek nagrinėja sveikatos skirtumus tarp vyrų ir moterų. Chromosomų hormonų ir fermentinių reakcijų platinimo skirtumai ir gyvenimo būdas paaiškina, kodėl kai kurios ligos dažniau pasitaiko moterims, o kai kurios yra labiau paplitę tarp vyrų. Širdies infarktų pasitaiko dažniau tarp vyrų. Tačiau jau ir moterys vejasi š liūdną statistiką ( «Ievos širdies priepuolis»). Jos turi širdies infarktus jaunesnio amžiaus, ir labiau tikėtina, kad mirs. Osteoporozė yra laikomas moterų liga. Kepenų ligos, reumatizmas taip pat priskiriamos moterims.
Menopauzė - specifinė moterų liga, jai gali padėti vėlgi OPC. OPC apsaugo kolageną, elastiną ir baltymus organizme. Jis lygina odą ir apsaugo nuo raukšlių susidarymo. OPC saugoja jungiamąjį audinį, daro lanksčius sąnarius ir padeda moterims jaustis gerai po menopauzės.
Moterys dažniau daugiau dėmesio skiria savo sveikatai, o taip pat ir savo šeimai.

Ką rasite mano knygoje


1 skyriuje ( "Kaip veikia OPC? ) paaiškinau, kodėl viena cheminė medžiaga gali turėti kelis efektus. Kas rūpinasi produkto kokybe, šalutinis poveikis, kontraindikacijos ir panaši informacija
2 skyriuje ( "Žinios apie OPC»).

Priklausomai nuo mūsų fizinės būklės, OPC veikia skirtingai. Jau nuo kelių valandų iki kelių dienų, ar mėnesių mes galime įvertinti OPC poveikį odai. Oda tampa lygesnė, nustoja sausėti. Kita vertus, tai gali užtrukti ir keletą mėnesių, pavyzdžiui, kaip kraujosruvų sumažėjimas ar net išnykimas arterijose. Kartais tai trunka ir ilgiau, galbūt metai ar keleta metų pastebėti pokyčius, ypač kai yra didelė problema.
Paprastai reakcija vyksta organizme per pirmuosius tris mėnesius. Efektą galima pamatyti nuo trijų iki šešių mėnesių, o ilgalaikis poveikis pastebimas ne anksčiau kaip po šešių mėnesių .

Linkiu jums, brangūs skaitytojai, kad ši knyga į jūsų gyvenimą atneštų pozityvo ir gerų emocijų. OPC padeda optimaliai reguliuoti imuninę funkciją. Galbūt jūs esate sveikas. Galbūt OPC padės jums atgauti sveikatą senatvėje. Galbūt Jus kamuoja diskomfortas ar liga. Tada linkiu jums palengvinti jūsų problemą ar visai ją išspręsti. turiu ši patirtį, turi ją mano šeima, giminės ir draugai, ir liudininkai iki šiol tūkstančiai žmonių, naudoję OPC.
Taigi galiu tik rekomenduoti: pabandykite OPC ir jūs pamatysite savo rezultatus - tiek fizinei, tiek ir psichinei sveikatai. Ir (dar!) Jūs tapsite dar gražesnė ☺!

Jūsų Anne Simons


SUTRUMPINTAS OPC KURSAS


Kaip veikia OPC


Viena medžiaga ir daug efektų. Kaip tai įmanoma, kad ji padeda išvengti odos vėžio ir neutralizuoti kariesą? Tai taip pat pagreitina kaulų lūžių, bei priešmenstruacinio nuotaikų kaitą ar padeda šienligei? Problemų sąrašas yra neįtikėtinai ilgas.
Tai vyksta dėl dviejų priežasčių. Pirma, OPC apsaugo kolageną. Kita vertus, turi antioksidacinį poveikį (žr. OPC apsauga nuo laisvųjų radikalų poveikio. "Antioksidacinį poveikį" OPC "). Ką reiškia šios dvi funkcijos, taip pat norėčiau trumpai paaiškinti jums toliau.

Dėl ko reikalingas kolagenas mūsų organizmui ir kraujotakai


Kraujagyslėmis - arterijomis ir venomis - limfagyslėmis ir kapiliarais aprūpinama kiekviena organizmo ląstelė deguonimi ir mikroelementais. OPC atlieka vitamino P funkciją, ir veikia taip:
mosios OPC molekulės puikiausiai saugoja mūsų organizmą. Kai tik OPC patenka į organizmą, jos prisitvirtina prie baltymų ir jais pasikrauna. Baltymai, t.y. baltymų struktūros. Daugiausia organizme yra kūno baltymo — kolageno. Tai jungiamasis baltymas. Jo yra visose audinių struktūrose: odoje, raumenyse, sausgyslėse, kraujagyslėse, kremzlėse ir kauluose. OPC visur jungiasi prie kolageno ir tokiu būdu apsaugo visą mūsų organizmą.
Tai yra labai svarbu. Kadangi stiprūs kolageno priešai yra fermentai ir laisvieji radikalai, kurie griauna ląsteles. OPC prisijungia prie kolageno ir suformuoja skydą prieš tokias atakas. Fermentai ar laisvieji radikalai susitinka su OPC, o ne kolagenu.
OPC veikia kaip kolageno apsauga, ypač profilaktinė. Kai OPC prisitvirtina prie kolageno, tai reiškia: kaulai nelūžta taip lengvai, kapiliarai nėra per daug pralaidūs, ne taip greitai įvyksta sportinės traumos, pavyzdžiui,tokios kaip raumens patempimai, apsaugo nuo streso ir panašiai, nesusidaro raukšlės. Tai jau galite greitai pastebėti ...
Be prevencinio poveikio, pagreitina paprastai 1/3 greičiau traumų gijimą.

OPC- silpnoms kraujagyslėms


Moksliniai tyrimai Prancūzijoje apie OPC - kaip kraujagyslių apsaugai, davė labai gerų rezultatų. Netgi kai kurie medikamentai Prancūzijoje gaminami OPC pagrindu. 1968 Prancūzijoje Flavan fitoterapija buvo įvesta į rinką. Jau kelis dešimtmečius ji tapo viena iš labiausiai paplitusių Prancūzijoje, skiriama gydytojų širdies ir kraujagyslių ligoms gydyti.
Buvo atlikti tyrimai dėl susijusių venų simptomų, mėšlungio, skausmo, dilgčiojimo ir galūnių tirpimo (parestezija), edemos, kapiliarinio odos palaidumo (įskaitant sumušimus), venų išsiplėtimo, flebito ir jų pasekm, hemorojaus, odos ligų, tokių kaip dilgėlinė (niežėjimas, raudonos dėmės),
angioneurozinė edema (patinimas ant odos panašus į vabzdžių įkandimą), regėjimo sutrikimai, pavyzdžiui, tinklainės ir gyslainės kraujotakos problemos (retinitas) ir kt.

Sveikos kraujotakos moterims svarba


Išsiplėtusios venos, edema, "vanduo" kojose, celiulitas ir venų varikozė yra tipiškos problemos su kuriomis kovoja moterys.
Menopauzės metu pasireiškia pokyčiai įvairiose srityse, pavyzdžiui, odos ir plaukų būklei, kadangi sumažėja hormonų gamyba. Taigi, OPC vartoti moterims yra labai svarbu.


Apsauga nuo laisvųjų radikalų: OPC antioksidanto poveikis


OPC ne tik apsaugo baltymus nuo laisvųjų radikalų užpuolimo, tačiau taip pat apsaugo nuo jų atsiradimo. Laisvieji radikalai yra agresyvios deguonies molekulės. Jie sukurti iš "normalių" deguonies molekulių, pavyzdžiui, dėl išorinių poveikių saulės spindulių. Tai daro molekules nestabiliomis, jos vėl nori tapti stabiliomis. Mūsų biologinis senėjimas vyksta dėl riebalinių ląstel oksidacijos.
Laisvieji radikalai, be kitų dalykų, atsiranda dėl radiacijos, nuodų ir teršalų, sintetinių medikamentų, streso, alkoholio ir nikotino arba net dėl tam tikrų metabolinių procesų kūne.
Kaip pavyzdžiui, mes atostogų metu 2 savaites deginamės kaitrioje saulėje ir norime įdegti kuo rudžiau. Rizika yra gana didelė gauti tam tikru metu stiprių ultravioletinių saulės spindulių ir deguonies. Tuo metu mūsų oda yra kaip radikalas, todėl gali įvykti grandininė reakcija ir yra galimybė vėliau susirgti odos vėžiu.

Kodėl mūsų ląstelių riebalų oksidavimas yra toks pavojingas


Radikalios atakos yra nukreiptos į organizmo ląsteles. Tiksliau sakant riebalinių rūgščių ląstelių membranos atakuoja atskirų ląstelių sieneles. Visi žino, kad sviestas gali lengvai apkarsti, t.y. vyksta reakcija deguonies su riebalų rūgštimis. Polinesočiosios riebalų rūgštys ląstelių pertvaroms užtikrina, kad jos būtų skystoje būsenoje.


OPC apsaugo radikalias atakas ir nuginkluoja laisvuosius radikalus


OPC paverčia atgal radikalus į įprastas molekulines deguonies molekules, tiesiog atiduodant jiems elektronus. OPC nėra radikali, nors ir skleidžia elektronus. Taigi, galima uždaryti "spragą", kuri buvo elektronų deguonies praradimas. Tokiu būdu elektronas yra prarandamas ir išgelbėjama ląstelė. Todėl liga, esanti kažkur organizme, kurią sukelia laisvieji radikalai, nebeturėtų pasireikšti.
Yra daug antioksidantų. Mūsų kūne yra bilirubinas, kofermentas Q 10, katalazė ir kitų. Vandenyje tirpus vitaminas C neutralizuoja laisvuosius radikalus tik vandeninėje fazėje, o vitaminas E yra tirpus riebaluose ir gaudo laisvuosius radikalus tik riebalų fazėje, tai yra kūno riebalų aplinkoje. OPC yra universalus ir rūpinasi visomis organizmo sritimis be jokių apribojimų. 
Vandeninėje fazėje OPC yra 20 kartų stipresnis nei vitaminas C ir riebalų fazėje OPC yra 50 kartų stipresnis nei vitaminas E.

Apsauga nuo (beveik) visų civilizacijos ligų


Pažiūrėkite į ligų sąrašą, kuriame yra daugelio rūšių vėžio, alergijos, diabeto, aukšto cholesterolio, chroniško nuovargio sindromo, širdies priepuolio, Parkinsono ligos, Alzheimerio ligos, reumato, uždegimų
Kraujagyslių problemos (kraujagyslės ir limfinės kraujagyslės)
-venų sutrikimai
-vorinės venos
-skausmas ir sunkumo jausmas kojose
-kojų opos
-tinstančios kojos (ypač vakarais)
-kraujotakos sutrikimai rankose ir kojose (šalčio-dilgčiojimo) jausmas
-limfos skysčio kaupimasis
-hemorojus
-trombozė
-edema
-prostatos sutrikimai
-akmenys inkstuose
Oda ir jungiamasis audinys (kolageno apsauga ir išsaugojimas)
-raukšlės
-nudegimai, saulės nudegimai
-odos elastingumas, nagams ir nagų pirštams
-sausa oda
-randai
-žaizdos (pagreitina gyjimą)
-aknė, egzema
-neurodermitas
-psoriazė
-celiulitas
-strijos (po gimdymo)
-jaunina odą
Sportiniai sužeidimai
-sulaužyti kaulai
-nutrūkusios kraujagyslės
-raumenų traumos
-žaizdos
Širdies ir kraujagyslių sistema
-normalizuoja cholesterolio kiekį
-arteriosklerozė
-aterosklerozė
-širdies smūgis -infarktas
-insultas
-gera kraujotaka kraujagyslėse
Alergijos
-šienligė
-alerginės reakcijos į namines dulkes, gyvūnų plaukus, pelėsius, vabzdžius, maisto produktus
-asma
Akys
-katarakta
-geltonosios dėmės paburkimas
-retinopatija ( tinklainės liga)
-suprastėjęs matymas senyvo amžiaus žmonėms
-naktinis aklumas
-konjuktyvitas
-"sausos" akys, smėlis akyse, jautrumas šviesai
Imuninė sistema
-jautrumas infekcijai (dažni peršalimai)
-degeneracinių ligų procesai, kuriuos sukelia laisvieji radikalai: žalingas alkoholizmas ir nikotinas, inkstų ir kepenų ligos, navikai
-stabdo vėžinių ląstelių daiginimąsi, neveikiant sveikų ląstelių
Išsekimas ir lėtinio nuovargio sindromas
-cfs (lėtinio nuovargio sindromas)
-atgaivinimas
Kaulų ir sąnarių ligos
-artritas
-reumatas
-podagra
-osteporozė (kolageno stiprinimas)
Smegenų / Nervų sistema
-atmintis
-gebėjimas mokintis ir koncentruotis
-dėmesio trūkumo sindromas
-Alzheimerio liga
-Parkinsono liga
Moterų problemos
-mėnesinių trukmė ir reguliavimas
-PMS (priešmenstruacinins sindromas)
-menopausė
-skausmingos mėnesinės
Uždegimai
-artritas
-gastritas
-hepatitas
-meningitas
-periodantitas
-sinusitas
-bronchitas
Papildomas antibakterinis poveikis
-kariesas
-paradantozė
-Skatina užgijimus
-greitina gyjimą lūžus kaulams
-atvirųjų žaizdų
-nudegimų
-mažina randus ir operacijų siūles


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Organizmo valymas ląstelės lygyje ir medžiagų apykaitos pagreitinimas

Storosios žarnos valymas