Paslaptingoji turtingųjų ir gražiųjų dieta

Ši informacija paruošta iš 2 knygų žmonėms, kurie nori mesti svorį savarankiškai. Matthias Jünemann "Adipositas-Kur mit hCC" E-Book 2012m. leidimas ir Anne Hild "Die hCG Diät" 4 leidimas, 2013 m.  


Šita dieta jau žinoma daugiau kaip 50 metų, tačiau nei aš, nei jūs iki šiol nežinojome. 

 
 
Knygoje    "Adipositas -Kur mit hCC" autorius pasakoja kaip jis numetė 100 kg per 300 dienų. Ir jam po to neprireikė jokios plastinės operacijos, dėka OPC, kuris odą daro elastingą. Lieknėjant oda gražiai traukiasi, o nenukrenta.  Autorius mano, kad Stoffwechselkur ( hopotolamo perprogramavimas) - yra vienintelis efektyvus metodas pagaliau visam laikui atsikratyti riebalų pertekliaus (p.22). Tiesą sakant, tai greitas ir sveikas būdas atsikratyti įvairaus tipo nesveikų riebalų nebadaujant. Ir visiškai nebūtina sportuoti ( jei jūs nesate sportininkas). Trumpiau tariant, dabar mes žinome, kaip lengvai ir sveikai pasiekti norimų kūno formų.

Matthias Jünemann rašo, kad galbūt pagrindinis "Stoffwechselkur" pranašumas yra tai, kad HCG kartu su mažo kaloringumo dieta padidina medžiagų apykaitos procesą iki normalaus. Hipotalamus funkcija sugrįžta iki sveiko lygio, ir dėl šitų priežasčių sugrįžta organizmo vadinamoji "SET-POINT". Hipotalamus perprogramavimo atstatymas vyksta dėka šitoje programoje naudojamų aukštos kokybės maisto papildų. Tai yra būtina. Tai sustabdo Jo-Jo efektą. Idomu tai, kad tai žinoma jau daugiau kaip 50m., tačiau "Elito" visuomenė  tai laikė didelėje paslaptyje. 
Amžinas klausimas pasaulio populiariausiuose žurnaluose ir televizijos laidose: kaip įmanoma, taip greitai įgyti gerą formą, kaip ką tik po kūdikio gimimo  garsiosios įžymybės Heidi Klum arba Catherine Zeta-Jones, ar  garsi amerikiečių aktorė Renee Zellweger iškart po filmo "Bridžitos Džouns dienoraštis"? Kuriame ji vaidina gana "apvalainą", žengia raudonu kilimu modelio figūros???
Kaip Holivudo Diva Liz Taylor 1990-aisiais sugebėjo pasirodyti vestuvėse su Larry Fortensky, 38 dydžio suknele, nors prieš keletą savaičių ji sunkiai įsispraudė į 42? Kaip Sofi Loren sugebėjo išlaikyti tobulą figūrą ar Marcello Mastroianni 60-ties atrodyti kaip vyrų tobulumo modelis?
Daugiau nei pusę amžiaus šis receptas perduodamas įžymybių pasaulyje iš burnos į burną. Paslaptis buvo ir vis dar išlieka! Gydytojai privačiose klinikose, kurie siūlo TOP dietą ,  laiko tai didžiausioje paslaptyje. Kadangi jų gydymas yra brangus, labai brangus! Norint įgyti ir išmokti išlaikyti pageidaujamą formą pas juos reikia išleisti daugiau nei vieną tūkstantį eurų.
Bet ši knyga turi nedelsiant pakeisti viską! Galiausiai, atėjo laikas atskleisti paslaptį ir pasakyti apie šią nuostabią mitybą. Apie HCG pagrįstą dietą be  Jo-Jo efekto. Anne Hild knyga yra puiki informacijos apie Stoffwechselkur šaltinis. Ji aprašo mikroelementų ir Omega 3 nesočiųjų riebalų rūgščių naudojimo svarbą norint pasiekti gerų rezultatų.
Kodėl reikia papildomų mikroelementų? Abiejų knygų autoriai patvirtina, kad norint pasiekti šios programos sėkmę be Jo-Jo poveikio, labai svarbu naudoti maisto papildus šios dietos metu, kad organizmas gautų daug kokybiškų maistinių medžiagų.
Matthias Jünemann  rekomenduoja keturis "Lifeplus" produktus, kurie apima būtiniausių mineralų, vitaminų, amino rūgščių, nesočiųjų riebiųjų rūgščių, baltymų, antioksidantų poreikį (žr. 158-164 psl.). Anne Hild, savo ruožtu, siūlo tą patį maistinių medžiagų sąrašą savo knygos 34-40 puslapiuose.
Matthias Jünemann  paaiškina tokių priedų poreikį. Ar kada nors paklausėte savęs, kodėl jūs turite "alkio išpuolius" ir kodėl visada jaučiate alkį? Is dalies, priežastis yra tai, kad kūnas iš tiesų yra alkanas, nes jam trūksta ko nors reikalingo. Kadangi mūsų ląstelės negauna pakankamai joms reikalingų maistinių medžiagų (159 psl.).
Mityba,kurioje daugiausia vyrauja perdirbti maisto produktai, kuriuose yra daug cukraus, riebalų ir "blogų" angliavandenių, dažniausiai yra žarnyno pažeidimo priežastis. Dėl šios priežasties organizmas  negali atpažinti naudingų medžiagų, kurias mes jam duodame. Todėl siunčia signalą  valgyti daugiau. Dėl to padidėja makroelementų suvartojimas, paprastų riebalų ir angliavandenių, kurie savo ruožtu, nusėda ant mūsų klubų (159 psl.).
Matthias Jünemann  rašo: "Vitaminai kontroliuoja mainų procesą. Trūkstant 47 gyvybiškai svarbių mikroelementų, lėteja medžiagų apykaitos procesas, dėl kurio susilpnėja imuninė sistema".
Nepamirškite reguliariai papildyti šių biokatalizatorių atsargas savo organizmuose !!!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Organizmo valymas ląstelės lygyje ir medžiagų apykaitos pagreitinimas

Storosios žarnos valymas