Kodėl organizmas pradeda kaupti nereikalingas riebalų atsargas



Priežastis-   hipotalamo funkcijos pažeidimas -t.y. smegenų kontrolės centras. 
Tai yra disfunkcija.  Hipotalamus yra pagrindinė  priežastis dėl riebalų kaupimosi. Žmonės turintys viršsvorį , nepaisant visų jų pastangų, niekaip negali įtakoti šio proceso, nors ir kaip jie stengtųsi (p. 17-20)!Šios svorio kritimo programos idėja priklauso puikiam gydytojui  endokrinologui A.T.W. Simeons .
Gydytojas Simeons pusę savo gyvenimo paskyrė, kad issiaiškintų kas sukelia  nutukimą.

Pradžioje jis tyrinėjo vidinius organus, bet nerado kas gali sukelti nutukimą. Galų gale po ilgų tyrinėjimų jis priėjo išvados, kad hipotalamo pažeidimas yra nutukimo   priežastis (p. 16)!

Gydytojas Simeons ilgai dirbo Indijoje. Tenai jis stebėjo nėščiąsias, kurios dirbo laukuose. Nors ir mažai valgė, tačiau pagimdydavo sveikus kūdikius.

Jis sugebėjo išskirti medžiagą, kuri vadinasi HCG (žmogaus chorioninis gonadotropinas), kuris garantuoja, kad vaisius gautų tinkamą mitybą netgi esant prastai mitybai nėštumo metu. Tai glikoproteinas, hormoninė medžiaga, tačiau ne hormonas.

HCG - kontroliuoja hipotolamo darbą, reguliuoja optimalų metobolizmo pratekėjimą ir riebalinių atsargų formavimąsi. Kada organizmas pradeda mažo kaloringumo dietą, hipotalamusas siunčia signalą naudoti savo riebalus energijos perdirbimui - iki 3000 kcal per dieną. HCG skatina medžiagų apykaitą ir slopina bado jausmą.

Organizmas pradeda absorbuoti savo blogus riebalus iš savų rezervų, kurie anksčiau buvo uždaryti. Tokiu būdu organizmas išsaugoja skysčius, raumenų masę, neprarandant struktūrinių riebalų. Nėra būtinybės sportuoti (jei  to nenorite daryti), jūs nesijaučiate silpnai (p.21).Labai greitai jūs turite gražias kūno formas, plokščią pilvą. Riebalų sluoksnis nuo klubų, pečių, nugaros paprasčiausiai ištirpsta. Ir nėra jokio šalutinio poveikio naudojant homeopatinį HCG (p.21).

Stoffwechselkur privalumai

Hipotalamuso  perprogramavimui ir virškinimo proceso atstatymui naudojamas  aukštos kokybės homeopatinis HCG, kuris apsaugo nuo Jo-Jo efekto.
Įdomu tai, kad tai jau yra žinoma daugiau kaip pusšimtis metų, tačiau "elitinė visuomenė" visa tai laikė didelėje paslaptyje.  

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Organizmo valymas ląstelės lygyje ir medžiagų apykaitos pagreitinimas

Storosios žarnos valymas