Kaip įsigyti? Kaip užsisakyti?

Bloge "Sveikai ir ilgai gyventi" Jūs galite tik susipažinti su Life Plus produktais ir rezultatais .

Užsakyti Life produktus galima šiais būdais:

1) prisijunkite Facebook i grupę SVEIKAI IR ILGAI. Parašykite asmeninę žinutę ir aš Jums papasakosiu kaip pigiausiai nusipirkti produktus.
 https://www.facebook.com/groups/sveikaiirilgai/ 
Tačiau jei norite tik pirkti prekes, Jūs galite nukopijuoti šią nuorodą ar QR kodą. Tokiu būdu Jūs būsite nukreipti tiesiai i mūsų puslapį, kur galėsite tuoj pat įsigyti norimus produktus ir juos patys išbandyti bei gauti savo rezultatus.

www.lifeplus.com/SHQ5AF/S/



Pasirinkus prekę jūs susidursite su žodeliu ASAP. Jis reiškia, kad jeigu pasirenkate produktą pristatyti per ASAP, kad Jūs sutinkate KIEKVIENĄ mėnesį gauti tą produktą, kurį pažymite ASAP ir produktų kainos  jums bus pigesnės. Jei surinksite prekių krepšelį už 80 ip, jums siuntimas bus nemokamas. 
 Jei užsisakysite su žodeliu ASAP - iki sekančio mėn. nustatytos dienos- ji bus parašyta ant jūsų gautos sąskaitos-faktūros galite pakeisti užsakymą, ar iš viso jo atsisakyti. Tai galima padaryti online savo sąskaitoje. Užims 1min, o jūs sutaupysite. 
Kiekvieną mėnesį jūs galite keisti savo užsakymą  nors ir užsisakėte ASAP, tik kaip minėjau, būtina prisijungus prie savo sąskaitos iki nustatytos datos pakeisti arba ištrinti seną užsakymą.
 2) Telefonu.  Jeigu laisvai kalbate angliškai arba vokiškai, prekes Jūs galite užsakyti ir telefonu. 
nemokamu numeriu iš UK  0800-854374,
 iš Vokietijos  0800-101-3201, 
iš Lietuvos  8800-80022
ar kitų šalių. 

Užsakymo telefonu metu, turėsite nurodyti tuos pačius duomenis, kuriuos nurodytumėte ir užsisakydami internetiniame puslapyje. 
 Jeigu turite klausimų, galite rašyti E-mail xjolitax@gmail.com  arba  kreiptis  https://www.facebook.com/groups/sveikaiirilgai/  asmenine žinute. 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Organizmo valymas ląstelės lygyje ir medžiagų apykaitos pagreitinimas

Storosios žarnos valymas